Ingredienser
Bounty
Instruktioner
Till ett kalas gjorde jag dessa grymt goda ”look a like” Bontys. Fem ingredienser i skön förening som blir till ett helt galet gott godis. Tveka inte att göra dem, fantastiskt enkelt (med viss kladdighet) och hög impfaktor. This recepie is also translated into english.
Blanda smält smör med riven kokos, florsocker och vispgrädde. Tryck ut kokosmassan på ett bakplåtspapper till önskad tjocklek och ställ i frysen minst 1 timme eller i kylen minst 3 timmar. Skär kokosen i stavar och doppa eller pensla med smält mjölkchoklad och låt stelna på bakplåtspapper. Förvara i kylskåp.
English
BOUNTY BARS
100 g melted butter
200 g shredded coconut
1,6 cup powdered sugar
0,42 cup double cream
300-400 g melted milk chocolate
Place the butter, coconut, powdered sugar and double cream into the mixing bowl and mix thoroughly – about 1-2 minutes until thoroughly combined. Line a small baking sheet/tray/tin with a parchment/baking paper. Transfer the coconut mixture into the tin and press into a block about 2 cm/0.8 inches high. Cover and put into the fridge for about 3 hours or freezer for about 1 hour.
Remove from the fridge/freezer, transfer the coconut block onto a cutting board and cut into bars. Dip the bars into melted chocolate to coat, then place onto the prepared tray and put into the fridge. Enjoy!
