peppar
vinäger
Råstekt broccoli:
Färsk broccoli
olivolja
salt
peppar
Halstrad tonfisk:
färsk tonfisk
olja
salt
peppar">
Halstrad tonfisk med bakad lökkräm, råstekt broccoli och brynt sojasmör
Bakad lökkräm:
Baka 4 mellan stora gullökar i ugn med olja och salt i 175 grader tills dem känns mjuka. Låt dem svalna på bänken, skala dem och mixa med salt, peppar och lite vinäger.
Brynt sojasmör:
Ta 2 dl brynt smör och häll i 1 dl kikkoman soya. Blanda. Tips: låt inte det brynta smöret koka.
Råstekt broccoli:
Plocka ner en bukett broccoli i mindre bitar, Hetta upp en panna med olivolja och stek den plockade broccolin med salt och peppar tills den fått färg.
Halstrad tonfisk:
Stek tonfisken 30 sekunder på varje sida med olja, salt och peppar. Tips: låt fisken få ligga lite i rumstemperatur innan så den inte är iskall i mitten.