Svenska flaggan
  • Recept
  • Gubbröra med matjessill, äpple och potatis i wrap

Hämtar annons

Gubbröra med matjessill, äpple och potatis i wrap

Recept av Karoline Nordefors

Gubbröra med matjessill, äpple och potatis i wrap

Gubbröra med matjessill, äpple och potatis i wrap

Ingredienser

  • Gubbröra:
    • 250 grammatjessillfiléer, hackade
    • 4 sthårdkokta ägg, hackade
    • 1 ½ dltärnad kokt potatis eller färskpotatis
    • 1 stäpple, skalat och tärnat
    • 3 mskhackad dill
    • 1 strödlök (beroende på storlek), finhackad
    • 1 knippegräslök, fint skuren
    • 2 dlcrème fraîche
  • nymald svartpeppar

    4 tunnbröd eller wraps

Gubbröra med matjessill, äpple och potatis i wrap

Blanda ihop allting till en saftig röra och krydda ordentlig med nymalen svartpeppar. Servera i wrap, på knäckebröd eller precis hur du vill.