Svenska flaggan

Hämtar annons

Grillad högrev Fredrik Schelin

Recept av Anette Rosvall

Grillad högrev

Grillad högrev

Ingredienser

  • Grillad högrev
    • 800 gramHögrev
    • ½ dlköttfond
    • 33 clÖl
    • 2 stvitlöksklyftor skivade
    • 1 stlagerblad
    • 1 stGul lök i bitar
    • ½ dlsalt
    • 10 stsvartpepparkorn

Grillad högrev

Blanda lagen och koka köttet ca 1 timme i lagen. Ställ kastrullen sedan i kylskåpet i några timmar, eller över natten. När det är dags för grillning, tar du upp köttet ur lagen, lägg det på en ren handuk och klappa det torrt. Du kan addera en glaze eller barbecuesås över köttet innan grillning. Placera köttet på en riktigt het grill och grilla det runtom tills det är helt genomvarmt och har fin yta, salta peppra och skär det i skivor servera!