- Recept
Grillad högrev
Hämtar annons
Recept av Anette Rosvall
Grillad högrev
Grillad högrev
Ingredienser
- Grillad högrev
- 800 gramHögrev
- ½ dlköttfond
- 33 clÖl
- 2 stvitlöksklyftor skivade
- 1 stlagerblad
- 1 stGul lök i bitar
- ½ dlsalt
- 10 stsvartpepparkorn
Grillad högrev
Blanda lagen och koka köttet ca 1 timme i lagen. Ställ kastrullen sedan i kylskåpet i några timmar, eller över natten. När det är dags för grillning, tar du upp köttet ur lagen, lägg det på en ren handuk och klappa det torrt. Du kan addera en glaze eller barbecuesås över köttet innan grillning. Placera köttet på en riktigt het grill och grilla det runtom tills det är helt genomvarmt och har fin yta, salta peppra och skär det i skivor servera!