Kokt vatten samt också någon nypa salt att smaksätta med.">
Gör såhär:
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Använd en matberedare och mixa ihop alla torringredienser till grahamsbotten. Tärna sedan smöret och tillsätt. Koka upp lite vatten och ha i tills att du upplever att degen inte längre smular sig utan istället blir med följsam. Den ska inte bli kladdig!
3. Tryck längst kanterna på en liten och runt form, alt en brödform. Tips är att klä denna i bakplåtspapper före dess så att du enkelt kan lyfta ut din paj ur formen.
Tryck sedan med en gaffel över hela pajskalet och grädda i ca 14 minuter.
Låt sedan vila.
4. Lägg alla ingredienser till fyllningen (förutom juicen och smöret) i en kastrull och vispa samman. Tillsätt smöret och koka sedan upp. Då sockerkristallerna smält är fyllningen klar! Smaksätt då med citronjuice (från max en citron för att inte få i mer vätska än vad gelesockret klarar av). Se till att du inte får ner några kärnor och vispa sedan samman ordentligt. Låt svalna av lite.
5. Häll över en massa hallon i pajskalet. Därefter ringlar du över fyllningen så mycket som får plats (beroende på vilken form du valt). Ställ kylt och låt stelna.
6. Vispa samman ingredienserna till cream cheese frostingen till en jämn och krämig frosting. Placera sedan i en spritspåse.
Då fyllningen till pajen stelnat, spritsa över cream cheese-frostingen på din kaka. Dekorera sedan fritt! Jag valde att använda mig av “gold powder” som finns att köpa i de flesta pusselbutiker men även i de mer välsorterade matbutikerna. De sorter jag råkat på är alla fria från animalier! Kanon och gör sig superfint som dekoration.