Ingredienser
Grundrecept, ljus muffins - ca 12 normalstora
Frosting:
Kokos:
Övrigt:
Instruktioner
Sätt ugnen på 200 grader. Vispa smör och socker poröst. Tillsätt äggen, ett i taget och rör mellan varje. Blanda de torra ingredienserna och citronskal, vänd ner i smeten växelvis med mjölken/yoghurt. Klicka ut smeten i formar och tryck ner ett par till tre hallon i varje form, grädda mitt i ugnen ca 15-18 min beroende på storlek.
Låt muffinsen svalna helt. Blanda/vispa florsocker och philadelphiaost till frostingen, vänd ner hallonen. Skaka kokos och färg i en plastpåse så de blir helt färgade, tillsätt mer färg om det behövs. Bred ett tunt lager frosting på varje muffin och doppa sedan i kokos. Skär med en liten kniv ut en bred men tunn mun. Dela kakorna (typ chocolate chip cookies) eller bitar av marängbotten och stoppa in i munnen. Klicka lite smält choklad på varje godis eller rita ett öga med pennan, låt torka. Sätt dit ögonen på cupcaksen, fäst ev med lite frosting.