Frozen Caramel Brownie Bar

    Inga ingredienser tillgängliga.

    Instruktioner

    Gör såhär:

    1. Sätt ugnen på 200 grader.

    2. Smält smör tillsammans med socker i en kastrull. Låt det koka upp tills dess att sockerkristallerna smällt och börjat bruna likt en kola.
    Ställ på åt sidan och rör ner resterande ingredienser.

    3. Ta två brödformar och klä i bakplåtspapper. Ett tips är att klippa ut exakta bitar och fösta med olja för finast, kosmetiska resultat.
    Häll ut lika mycket smet i bådera format. Grädda sedan långt ner i ungen i cirka 10-15 minuter. Låt svalna.

    4. Smält chokladen (spara ca 5 rutor åt dekoration). Vispa sedan ENBART det vita fettet i kokosburken och häll bort vattnet. Här är det viktigt att kokosgrädden är riktigt kyld. Då grädden blivit fluffig häller du över choklad i en tunn stråle samtidigt som du fortsätter att vispa. Då all grädde och choklad blandats samman är du färdig.

    5. Häll över kokoschokladgrädde över den ena kolakladdkakebotten. Ställ in i frysen.
    Då den stelnat till sig lite lägger du på den andra och trycker lätt till.
    Frys nu tills att grädden helt stelnat likt glass.

    6. Skär försiktigt ut dina glassbars. Detta är lite omständigt och bökigt men med en sågande rörelse och lite tålamod går det som på dans!
    Smält den sista chokladen och ringla över.