Svenska flaggan
BestChampagne Logo
|
Dryckeslistan Logo

Hämtar annons

Frittata med spenat, tomat och getost

Recept av Redaktionen

Frittata med spenat, tomat och getost

Frittata med spenat, tomat och getost

Ingredienser

  • Frittata med spenat, tomat och getost:
    • 1 stlitet paket fryst hackad spenat (450 g), tinad och urkramad
    • 1 stgul lök, hackad
    • 2 sttomater, urkärnade och i mindre bitar
    • 8 stägg
    • 200 gramchévre
    • ½ dlsolrosfrön

Frittata med spenat, tomat och getost

Bryn löken i lite olja i en stekpanna med beläggning. Lägg i den urkramade spenaten och tomaterna, värm en kort stund. Vispa ihop äggen och smaksätt med salt och peppar. Häll i stekpannan och rör runt så fyllningen fördelar sig. Sänk värmen, smula över getosten och lägg på ett lock. Rosta under tiden solrosfröna i en torr stekpanna och salta. När frittatan ”stannat” är det dags att servera. Strö över solrosfröna och njut!