Friterad halloumi

Friterad halloumi är en liten godbit som man faktiskt inte vill vara utan. Serveras med en myntadoftande plommonchutney och är sagolik!
    Bild på Friterad halloumi

    Inga ingredienser tillgängliga.

    Övrigt:

    Det skall även ner några nypor chiliflakes.

    Instruktioner

    Skär osten i cirka en centimeter tjocka bitar. Lägg varje bit ost på bit smördeg (degen skall gå runt ostbiten helt). Placera lite av örterna på varje ostbit. Pensla med ägg och vik ihop till ett fint litet kuvert, pensla lite utanpå också. Hetta upp oljan och fritera dina ostknyten tills de blir vackert gyllenbruna. Låt dem vila en liten stund på hushållspapper och servera dem när de är lagom varma med plommonchutney.

    Och den gör du på detta lilla vis. Blanda ihop allt utom myntan i en kastrull, låt godsakerna småkoka i cirka 30 minuter. När det är klart slänger du ner myntan, häller sedan upp chutneyn i en burk och låter denna stå kallt tills det är dags äta!