Svenska flaggan
BestChampagne Logo
|
Dryckeslistan Logo

Hämtar annons

Frasiga oststänger med parmesan, fänkål och citron - DinVinguide

Recept av Redaktionen

Frasiga oststänger med parmesan, fänkål och citron

Ingredienser

  • Frasiga oststänger med parmesan, fänkål och citron:
    • 1 strulle kavlad smördeg, tinad
    • 1 stäggula
    • 1 dlriven parmesan
    • 1 tskkrossat fänkålsfrö
    • 1 tskhackad dill
    • 1 stcitron, rivet skal
    • 1 nypachili
    • 1 nypaflingsalt

Värm ugnen till 200 grader. Rulla ut degen på lätt mjölat underlag och pensla degen med uppvispad äggula. Strö över osten och kryddorna. Skär degen i 12 remsor som snurras. Lägg på bakplåtspapper och grädda 8-10 min tills de är krispiga.