Hämtar annons
Recept av Anton Petersson
Flower Blush GT
Bartendern Anton Peterssons Gin och Tonic
Ingredienser
- Ingredienser
- 10 clSchweppes Selection Mixers Tonic & Pink Pepper
- 5 clHernö Pink Btl Gin
- 2 clLavendelsockerlag (kan bytas mot Monin Violet Syrup)
- xSpray av rosenvatten*
- xIs, kuber och krossad
- xLimehjul
- xRosblad
- Lavendelsockerlag
- 2 dlvatten
- 2 dlsocker
- 10 gramlavendel
Flower Blush GT
Så gör du
Häll i gin och lavendelsockerlag i ett isfyllt glas. Rör varsamt. Toppa upp med Schweppes Selection Mixers Tonic & Pink Pepper. Garnera med limehjul och rosenblad. Avsluta med att spraya rosvatten i glasets öppning.
Levandelsockerlag:
Koka upp vatten och socker i en kastrull tills sockret lösts upp. Tillsätt lavendel och låt sjuda i sockerlagen. Kyl lagen och låt den stå i kylen under natten. Sila av lavendelblomstret efter ett dygn.