• Hem
  • /
  • Recept
  • /
  • Fish Tacos med picklad lök och koriandermajonnäs

Fish Tacos med picklad lök och koriandermajonnäs

Krispig utsida och mjäll fisk tillsammans med sötsyrlig lök, krämig koriandermajonnäs och krispiga grönsaker.
    Fish Tacos med picklad lök och koriandermajonnäs

    Ingredienser

    • Fisk

    • Picklad rödlök

    • Koriandermajonnäs

    Övrigt:

    Fisk:
    vetemjöl
    ägg
    panko
    salt och peppar

    Koriandermajonnäs:
    salt
    peppar

    Tillbehör:
    tortillabröd
    lime i klyftor
    grönsaker

    Instruktioner

    Skär fisken i valfri storlek. Smaksätt mjölet med salt och peppar.  Rulla fisken i vetemjöl, ägg och slutligen panko. Värm neutral olja i en kastrull och värm till 180 grader. Fritera några fiskbitar åt gången tills de är gyllene. Låt rinna av på hushållspapper och salta lite.

    Koka upp socker, ättika och vatten i en kastrull. Dra av från värmen och lägg ner löken i kastrullen. Låt svalna i lagen. Vänd runt då och då.

    Lägg alla ingredienser i en burk. Sätt stavmixern mot botten och börja mixa. När majonnäsen börjar bildas så lyft stavmixern uppåt. Smaksätt med salt och peppar.