• Hem
  • /
  • Recept
  • /
  • Filmjölkslimpa med solroskärnor och russin

Filmjölkslimpa med solroskärnor och russin

Filmjölkslimpa med solroskärnor och russin
    Filmjölkslimpa med solroskärnor och russin

    Ingredienser

    • Filmjölkslimpa med solroskärnor och russin 2 limpor:

    Instruktioner

    Filmjölkslimpa med solroskärnor och russin

    Sätt ugnen på 175 grader. Smörj två avlånga brödformar (1 1/2 l). Blanda alla torra ingredienser. Tillsätt filmjölk och sirap och blanda väl. Klicka ut degen i formarna och släta till ytan. Grädda brödet i nedre delen av ugnen tills bröden fått fin färg och är genomgräddat, ca 1 timme eller tills innertemperaturen är 98 grader. Stjälp upp limporna sedan det svalnat något och låt dem kallna på galler.