Svenska flaggan
BestChampagne Logo
|
Dryckeslistan Logo

Hämtar annons

Enkel fiskgryta med räkor och dill - DinVinguide

Recept av Redaktionen

Enkel fiskgryta med räkor och dill

Ingredienser

  • Enkel fiskgryta med räkor och dill:
    • 5 dlvatten
    • 400 gramfärskpotatis, i mindre bitar
    • 1 stfiskbuljongtärning
    • 1 dlcréme fraiche 34%
    • ½ dltomatpuré
    • 400 gramfiskfilé, i mindre bitar
    • 200 gramskalade räkor
    • 1 stask (250 g) cocktailtomater, halverade
    • 100 gramsockerärtor, i mindre bitar
    • 2 tsksalt
  • dill (fryst, torkad eller färsk)

Koka potatisen i vattnet tills den är mjuk. Lägg i buljong och créme fraiche, vispa så fraichen löser sig. Häll i ketchup och fisk och låt koka upp. Lägg i tomater och sockerärtor och värm en kort stund. Smaka av med salt och dill. Servera!