• Hem
  • /
  • Recept
  • /
  • Dubbelgravad lax med hovmästarfärskost

Dubbelgravad lax med hovmästarfärskost

Dubbelgravad lax med hovmästarfärskost
    Dubbelgravad lax med hovmästarfärskost

    Ingredienser

    • Dubbelgravad lax:

    • Rimningslag:

    • Hovmästarfärskost:

    Instruktioner

    Dubbelgravad lax med hovmästarfärskost

    Gnid in laxen med råsocker och salt. Lägg på dill och lägg laxen i kylskåpet ett dygn.
    Rimningslag: Blanda vatten och salt i dubbla plastpåsar. Ta bort dillkvistarna och lägg laxen i påsen med rimningslagen och knyt till. Låt den ligga ytterligare ett dygn i kylskåp. Skär laxen i kuber.
    Hovmästarfärskost:
    Blanda färskost, de olika senapssorterna, socker och vinäger. Tillsätt dill. Spritsa färskosten på laxkuberna.