• Hem
  • /
  • Recept
  • /
  • Chokladkräm gjord på Valrhona Dulcey

Chokladkräm gjord på Valrhona Dulcey

Pimpa dina tårtor, bakelser och efterrätter med denna fantastiska kräm!

    Ingredienser

    • Chokladkräm gjord på Valrhona Dulcey

    Instruktioner

    Koka upp mjölk, grädde, socker och vanilj. Låt stå och dra en stund. Plocka sedan ur vaniljstången och vispa ner gräddmjölken i äggulan. Värm blandningen till 82 grader under konstant omrörning. Använd termometer. När blandningen är varm, häll över blandningen i chokladen genom finmaskig sil. Rör om tills den är helt blandad och slät. Låt stå i kylen övernatten och lägg sedan upp krämen i spritspåse.

    Serveringstips

    På bilden serveras chokladkrämen med mandelsmulor, färska hallon, lakritsmaräng smaksatt med citron och citronmeliss.