Inga ingredienser tillgängliga.
Instruktioner
Gör så här:
Riv osten grovt och blanda den med Philadelphia och peppar till en smet.
Skär den picklade chilin i bitar.
Forma små bollar i köttbullsstorlek och lägg lite chili i varje boll.
Häll upp mjöl, vispat ägg, och en blandning av ströbröd och panko i 3 olika skålar.
Rulla varje boll i vetemjöl, sen ägg och sist i ströbröd/panko-blandningen. Se till att varje boll täcks ordentligt.
Jag gjorde även några avlånga rackare utan chili till barnen. När du rullat alla i ströbrödet fryser du dom i frysen i 60 minuter innan det är dags för fritering.
Ett bra tips är att göra dubbel sats och ha ett gäng liggandes i frysen som man tar fram och friterar när suget blir för stort=)
Hetta sen upp oljan till 180 grader och fritera några stycken åt gången i 3-4 minuter tills de är gyllenbruna.
Låt de rinna av på papperoch svalna lite och ät de sedan medans de är varma.