Svenska flaggan
BestChampagne Logo
|
Dryckeslistan Logo

Hämtar annons

Ceviche med mango, gurka och koriander - DinVinguide

Recept av Redaktionen

Ceviche med mango, gurka och koriander

Mycket lättlagat och perfekt som förrätt eller lättare huvudrätt tillsammans med kanske avokado och nachos.

Ingredienser

  • Ceviche med mango och koriander
    • 4 stlime, saften
    • ½ dlolivolja
    • 1 ströd chili, urkärnad och finhackad
    • 150 gramgambas (MSC) förkokta, skalade
    • 1 strödlök, finhackad
    • ½ tsksalt
    • 400 gramgösfilé eller annan fisk, små bitar
    • 100 gramgurka, tärningar
    • 1 stmango, skalad och tärnad
    • 1 dlfärsk koriander, finhackad
  • svartpeppar, krossad

Marinera gösen i limesaft, olivolja, chili, gambas, rödlök, salt och peppar. Beroende på hur väl tillagad fisk du vill ha marineras den från 5 min upp till en timme. Häll av fisken (om du vill) och blanda med gurka, mango och koriander. Smaka upp med salt, syra och peppar efter smak.