Svenska flaggan
BestChampagne Logo
|
Dryckeslistan Logo

Hämtar annons

Ceviche Fredrik Schelin

Recept av Redaktionen

Ceviche

Ceviche

Ingredienser

  • Ceviche:
    • 500 gramvit fast fisk, superfärsk
    • 3 stcitroner, saften
    • 1 stlime, saften
    • 1 knippefärsk koriander
    • 1 stjalapeno, färsk skuren rakt ner i cirklar (med frön för mer hetta, utan frön för mindre hetta)
    • 2 stavokado, i bitar
    • 1 stmorot, julienne
    • 1 stjicama eller flera majrovor, julienne
  • salt och peppar

Ceviche

Skär fisken i små bitar och pressa färsk citronsaft och lime över fisken, fisken ska täckas helt. Lägg i jalapeno och lite skuren färsk koriander, ställ i kylen ca 45-60 minuter. Fisken skall vara nästan kritvit när den är klar.

Varva morot, jicama, fisk och avokado i glas. Servera med tortillachips och en tomatsalsa.