Svenska flaggan
BestChampagne Logo
|
Dryckeslistan Logo

Hämtar annons

Carbonara med kantareller, ärtor och parmesan - DinVinguide

Recept av Redaktionen

Carbonara med kantareller, ärtor och parmesan

Ingredienser

  • Carbonara med kantareller, ärtor och parmesan:
    • 400 gramspaghetti
    • 1 stgul lök, hackad
    • 400 gramkantareller, karljohansvamp eller skogschampinjoner, i mindre bitar
    • 2 msksmör
    • 100 gramfrysta ärtor
    • 1 tsksalt
    • 2 krmsvartpeppar
    • ½ dlstrimlad persilja
    • 4 stäggulor
  • flagad parmesanost

Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Stek lök och svamp i smöret i en stekpanna ca 5 minuter. Blanda i ärtorna och smaksätt med salt och peppar. Låt pastan rinna av och blanda med svampfräs. Strö över persilja och servera med rå äggula och flagor av parmesanost.