Svenska flaggan
BestChampagne Logo
|
Dryckeslistan Logo

Hämtar annons

Burrataservering deluxe - Sommar på en tallrik - DinVinguide

Recept av Redaktionen

Burrataservering deluxe

Söta svenska jordgubbar passar perfekt till en krämig italiensk Burrata.

Ingredienser

  • Ingredienser
    • 2 paketgranarolo Burrata, á 125 g
    • 2 askfärska jordgubbar, á 500 g
    • 1 krukabasilika
    • 1 ½ dlsmörstekta surdegskrutonger, saltade
  • - Flytande honung
    - Balsamvinäger

Sommar på en tallrik! Söta svenska jordgubbar passar perfekt till en krämig italiensk Burrata. Toppa med krispiga surdegskrutonger och färsk basilika och magin är ett faktum.

 

Gör såhär:

Lägg Burratan på ett serveringsfat, dra isär den med fingrarna till lagom stora bitar. Fyll på generöst med jordgubbar och hela basilikablad. Ringla över honung och toppa med surdegskrutonger. Droppa balsamvinäger över, eller servera i en skål vid sidan.