• Hem
  • /
  • Recept
  • /
  • Bönsallad med apelsin, rödbetor och vegansk senapsdressing

Bönsallad med apelsin, rödbetor och vegansk senapsdressing

Bönsallad med apelsin, rödbetor och vegansk senapsdressing.
    Bild på Bönsallad med apelsin, rödbetor och vegansk senapsdressing

    Ingredienser

    • Bönsallad med apelsin & rödbetor

    • Senapsdressing

    Övrigt:

    Smaksätt med salt, svartpeppar och eventuellt lite extra vinäger om du behöver balansera upp syran.

    Instruktioner

    Bönsallad med apelsin, rödbetor och vegansk senapsdressing

    Börja med att koka rödbetorna, skala dem och skär dem i klyftor. Rensa och skär alla andra grönsaker fint. Skölj bönorna. Blanda ihop din sallad och lägg den på ett fat.

    Nu är det dags för dressingen. Blanda senapssorterna med vinäger och yoghurt, skaka ihop med oljan. Smaka av med finhackad gröna örter, salt, peppar och eventuellt lite citronsaft eller vinäger. Är den för tjock så späd med vatten.  Häll den över salladen, strö melonkärnor på toppen och ät!