Anpassa dina cookie-inställningar

Vi respekterar din rätt till integritet. Du kan välja att inte tillåta vissa typer av cookies. Dina cookie-inställningar kommer att gälla på hela vår webbplats.

Vi använder cookies på vår webbplats för att förbättra din användarupplevelse, tillhandahålla personligt innehåll och analysera vår trafik.

Biscotti med citron och mandel

Biscotti med citron och mandel
    Biscotti med citron och mandel Fredrik Schelin

    Ingredienser

    • Biscotti med citron och mandel, ca 30 st:

    Instruktioner

    Biscotti med citron och mandel

    Sätt ugnen på 175 grader. Hacka mandeln grovt. Blanda alla torra ingredienser och tillsätt citronskal. Knäck i äggen och arbeta ihop massan med händerna. Dela degen i två delar och rulla ut bitarna till 35-40 cm långa längder. Lägg dem på bakplåtspapper på en plåt. Grädda mitt i ugnen 20-25 min eller tills rullarna fått lite färg i kanterna. Ta ut plåten och låt rullarna svalna något. Sänk värmen till 150 grader. Skär upp längderna i 1 1/2 cm tjocka skivor på snedden och lägg tillbaka dem på plåten. Ställ in i ugnen 25 min för att torka. Ta ut biscottin och låt dem svalna. Förvara i tätslutande burk.

    Biscotti med citron och mandel - DinVinguide Biscotti