Inga ingredienser tillgängliga.
Instruktioner
Smörsås
Koka ihop vin och vinäger i en kastrull på medelvärme tills ungefär 3 msk vätska återstår. Vispa ner klickar av smöret i omgångar under konstant vispning. Se till att såsen bubblar lätt under tiden du vispar ner smöret. Det gör att såsen tål mer värme vid servering. Smaka av såsen med salt.
Grön Sparris
Skala och koka sparrisen i saltat vatten i 2 minuter. Lyft uppsparrisen i kallt vatten. Förvara sedan sparrisen på papper tills alla andra komponenter är redo att tillagas.
Ramslöksmajonäs
Börja med att göra majonäsen så den är klar. Detta är en superenkel och snabb majonäs som mixas, du måste prova!
Knäck ägget i en smal cylinderformad skål, häll i dijonsenap och rödvinsvinäger. Sätt i mixern till botten och häll på matoljan. Sätt igång mixern och håll den längst ner i botten, när du ser att det börjar bli tjockt så lyfter du försiktigt på mixern så olja kan sippra ner, lite i taget. Kör tills allt blandat sig. Smaksätt med salt och peppar. Mixa ramslök, persilja med lite olja och blanda ner i majonäsen.
Fjällrödingfiléer
Salta och droppa på lite Terreno Olio Extra Vergine di Oliva på rödingarna och lägg på en plåt.
Sätt ugnen på 100 grader.
Baka av rödingen till den är innertemperatur 38 grader.