• Hem
  • /
  • Recept
  • /
  • Asiatiska laxbullar i tunnbröd med grönsaker och limesås

Asiatiska laxbullar i tunnbröd med grönsaker och limesås

    Bild på Asiatiska laxbullar i tunnbröd med grönsaker och limesås

    Ingredienser

    • Limefraiche:

    • Laxbullar:

    Övrigt:

    salt
    peppar
    smör eller olja till stekning

    Tillbehör:

    blandade grönsaker, i mindre bitar

    tunnbröd

    Instruktioner

    Sås:
    Blanda crème fraiche med finrivet limeskal. Smaka av med salt och peppar. Ställ kallt fram till servering.

    Laxbullar:
    Mixa alla ingredienser till laxburgarna i en matberedare till en slät smet. Forma till laxbullar i valfri storlek. Stek i smör på medelhög värme tills de är gyllenbruna på båda sidor. Servera laxbollarna med limefraiche, strimlade grönsaker och tunnbröd.