Svenska flaggan
  • Recept
  • Ångade blåmusslor med ingefära, chili och koriander

Hämtar annons

Ångade blåmusslor med ingefära, chili och koriander

Recept av Redaktionen

Ångade blåmusslor med ingefära, chili och koriander

Ångade blåmusslor med ingefära, chili och koriander

Ingredienser

  • Ångade blåmusslor med ingefära, chili och koriander:
    • 2 stnät blåmusslor, rengjorda och kontrollerade
    • ½ ströd chili, fint skuren
    • 40 gramingefära, fint riven
    • 2 stvitlöksklyftor, finhackade
    • 1 stliten bunt koriander, grovt skuren
  • olivolja

    salt

    svartpeppar

Blanda musslorna med chili, ingefära och vitlök. Fördela på en plåt och ånga tills de öppnar sig. Rör ner koriander och droppa olivolja över. Servera direkt.