Booze Runners skapar dryckesupplevelse i Norrköping

Jakob Bravo och Robin Nockmar är Booze Runners. Nu bygger de ny bar och öppnar upp för en dryckesupplevelse i det exklusiva området Knäppingsborg i Norrköping. Det blir en vacker vår!

Annons:

Efter att ha satt Norrköping på cocktailkartan med vårt senaste projekt är det nu dags att visa vad vi går för. Mot slutet av våren 2019 öppnas dörrarna upp för en ny typ av dryckesupplevelse i det exklusiva området Knäppingsborg i Norrköping.

Krögarna från Kvarterskrogen Asken har en ny restaurangsatsning. Jag, Jakob Bravo, och Robin Nockmar ska ansvara för baren. Målet för oss är att sprida cocktailkulturen och bygga upp ett intresse för utelivet och allt som kommer med det. Jag och Robin har alltid varit drivna av att bygga upp ett mer levande Norrköping. Att få chansen att fortsätta göra det tillsammans är optimalt då våra kunskaper och personligheter kompletterar varann. Dryckesupplevelsen vi har tagit fram är inspirerad av kända gator och områden runt om i världen. Med intressanta historier och anekdoter kommer vi ta gästen på en resa genom tid och smak som sträcker sig runt hela jorden. Vi kommer även se över miljövänliga alternativ och jobba med större medvetenhet om hur man handskas med råvaror och svinn i baren.

Mood board för dryckesmenyn. Abbey Road i London, Bourbon street i New Orleans, Quartier Pigalle i Paris. Five Points i New York, Marcus Garvey Drive i Jamaica, Knäppingsborg i Norrköping.

Dryck och mat kommer gå hand i hand och detta är något vi just nu ser fram emot allra mest. Det har varit i möten med nya människor som kreativiteten har växt fram. Maten kommer vara inspirerad av ”street food” som ger köket ett stort spann på vad för typ av smaker kockarna har möjlighet att jobba med, man kan t.ex hämta influenser från en amerikansk Philly Cheese Steak eller hamna i Japan om man är sugen på en ramen. Allt är möjligt.

Det här är en liten aptitretare för vad som komma skall. Vi ser fram emot att möta er i Knäppingsborg och vi hoppas att ni vill ta del av våran resa. För att ta del i uppbyggnaden av restaurangen och baren följ oss på @Booze.Runners på Instagram.

KONTAKT

Instagram: @jackexo @rnockmar @booze.runners

Fb: facebook.com/jakobbravo facebook.com/robinnockmar

Mail: booze.runners@outlook.com

Läs mer

Fler artiklar