Svenska flaggan
fira, Anette Rosvall, Hummingbird, cake, tårta
Skriven av Anette Rosvall

Säger hejdå med tårta och italienskt bubbel.

Efter fyra år här på DinVinguide.se säger jag hejdå med tårta och italienskt bubbel.

Efter fyra underbara och inspirerande år här på DinVinguide.se är det dags för mig att säga hejdå och gå vidare till nya utmaningar. Jag firar så klart i vanlig ordning med tårta. Eftersom vi har fokus på Italien denna månad så tipsar jag även om bubbel därifrån. Tårtan eller kakan hur man nu vill presentera den, bakas med banan och ananas och som sedan dekoreras med en härligt syrlig frosting.

Självklart firar jag med bubblig dryck i glaset. Vissa av de italienska varianterna kan möta upp en söt kaka. Men om drycken nu skulle vara mindre söt än desserten så får vi ta kaffe till kakan och dricka bubbliga drycker efteråt. För annars smakar både dryck och dessert bittert och så vill vi faktiskt inte ha det.

Ni kanske undrar vad jag skall göra nu! Jo, först och främst skall jag koncentrera mig på min bok som kommer ut i september 2017. Den handlar om mat och dryck i kombination. Jag hjälper också ett svenskt importföretag att skriva texter till deras hemsida om producenter, vinregioner och viner. Dessutom skriver jag en vinskola till en nystartad site. Sedan har jag några projekt som inte är officiella ännu men ni som är intresserade av mig och det jag gör kan hitta mer information på min alldeles egna hemsida www.anetterosvall.se

Until we meet again, skål & smaklig spis!

Anette Rosvall

Anette Rosvall

Jag har givit ut ett tiotal kokböcker och ambitionen med dem är att recept och kokböcker skall inspirera människor till att vilja laga mat, äta och genom det hitta en glädje i både fest- och vardag.

Läs mer om Anette

Läs mer