- Skribenter
Anette Rosvall
Anette Rosvall
Äta och dricka måste vi, varför inte göra det charmigt , vackert och gott. Det är precis det som är min passion, att utan pekpinnar istället på ett lustfullt sätt, få människor intresserade av vad de stoppar i munnen. Och jag har turen att få arbeta med det jag älskar allra mest. Jag heter Anette Rosvall och är kokboksförfattare, sommelier, skribent med fokus på mat & dryck. Jag gör redaktionella matjobb både i STV och TV4, på P4 Radio Stockholm på bloggar och i diverse tidningar och magasin. Jag har givit ut ett tiotal kokböcker och ambitionen med dem är att recept och kokböcker skall inspirera människor till att vilja laga mat, äta och genom det hitta en glädje i både fest- och vardagsmatlagningen. De böcker jag hittills gjort är resultatet av otaliga underbara mat- och dryckesäventyr som jag har njutit själv, med min familj eller tillsammans med mina vänner. Ofta jobbar jag med min vän Emma Hamberg, vi kallar oss ”Husmorsorna” och vi är två matglada mammor som delar samma kulinariska inspiration.
Hämtar annons
Anettes artiklar
Säger hejdå med tårta och italienskt bubbel.
Anette Rosvall
Nästa vecka infaller årets fetaste tisdag.
Anette Rosvall
Mina bästa Italienska vegetariska.
Anette Rosvall
Ät köttbollar som Lady och Lufsen.
Anette Rosvall
Italiens sötsaker!
Anette Rosvall
Tomater smakar bäst i Italien.
Anette Rosvall
Du säger Italien, jag säger pasta!
Anette Rosvall
En riktigt svensk macka.
Anette Rosvall
Gör inte slut med sellerin!
Anette Rosvall