Annons:

Rött vin på flaska

Flaska – Rött

Nr 1

Château Mont-Redon Châteauneuf-du-Pape 2016

Frankrike 2016
Halvflaska
149:-

Spänstigt och friskt från erkända Mont-Redon i Rhonedalen. Här bjuds vi på vildhallon, saftiga skogsbär, smakrika örter, mineraler och fin energi. Klockren halvflaska till höstmiddagen eller en zoomprovning.

Nr 2

Pepperjack Grenache 2020

Australien 2020
Flaska
129:-

Silkigt och fortfarande lite somrigt med frukt som flörtar med oss. Skön grenache från Australien med lika skön prislapp. I glaset då? Mogna soliga jordgubbar, några drag med pepparkvarnen och kryddor som inspireras av julen.

Nr 3

Oppelmayer The Rotrock Fox Zweigelt 2019

Österrike 2019
Flaska
129:-

Kryddig och fruktig charmör, laddad med vilda skogsbär, mosade hallon, cassis, lakritsrot, söta kryddor, livfulla tanniner och rejält med spänstiga syror. Det hela smakar och doftar höst och det smakar riktigt gott!

Annons:

Nr 4

Laetitia Estate Pinot Noir 2019

USA 2019
Flaska
179:-

Cali-pinot noir var det här! Fluffigt, flörtigt och välkomnande! Varma gräddiga jordgubbar, skogshallon och tranbärsjuice med förstärkning från nymald muskotnöt och kryddiga aromer från ceder- och sandelträ. Växtplats är Arroya Grande i södra Kalifornien. Höstens svala vin till ankbröst, glad gårdskyckling och vegetariska grytor med svamp i siktet.

Nr 5

Zolo Winemakers Blend 2020

Argentina 2020
Flaska
115:-

Bra kraft, snygg balans och ett fint lyft i frukten, kanske tack vare den lilla andel chardonnay som hittas i blenden. Kraften och djupet kommer däremot från malbec och cabernet sauvigon, som bjussar på skogsbär, svarta fikon, kryddnejlika och anis.