Annons:

Öl och cider

Öl och cider

Nr.1

Anchor Old Foghorn

USA
Öl. Flaska. 355.00ML
28.9:-

Amerikansk öl av typen barley wine- en alkoholstinn och spännande stil på mycket stark vört som historiskt kom till för att ersätta vinet. Från San Fransisco kommer denna hantverksmässigt framställda charmör som erbjuder fyllighet och viss sötma, en balanserad beska samt torkade fikon, mörk sirap, rostade sesamfrön, kavring, gräddkola och fruktkaka. Njut väl kyld som den är eller varför inte till din BBQ och de glazerade revbenen.

Nr.2

Sierra Nevada Hop Hunter IPA

USA
Öl. Flaska. 355.00ML
25.9:-

Härligt fräsch pale ale med kännbar beska och stor smakpalett. Humlearom, mogen ananas, knäckebröd, barrskog, apelsinblomma och nektarin. Njut sval som den är eller till det mesta i matväg, gärna husman.

Passar med...

Skånsk kalops

Nr.3

Shapeshifter West Coast IPA

Storbritannien
Öl. Burk. 330.00ML
18.9:-

Underbar amerikansk IPA med stor smakprofil coh karaktär. Shapeshifter West Coast IPA är inspirerad av naturen längs med USAs västkust. Vi bjuds på fruktkaka, guava, nektarin och torkade aprikoser. Allt i balans med tydlig beska, blommiga humletoner och tallbarr. Njut till krämig svampsoppa, ostbricka, oxbiffar eller lammlägg.

Passar med...

Bräserad oxsvans med ramslök

Bräserad oxsvans med ramslök- och ärtskottsemulsion, sotad- och picklad lök, riven sommartryffel och buljong av oxsvans och oxmärg.

Annons:

Nr.4

Fuller’s London Porter

Storbritannien
Öl. Burk. 500.00ML
23.3:-

Fyllig, mörk, maltig och krämig engelsk porter på karamell- och chokladmalt. Humlesort är fuggle. I karaktären mustiga toner av chokladpralin, mocka, rågbröd, melass och anis. Njut sval till lagrad ost, lammbringa, oxrullader med svampsås.

Nr.5

Brewdog Punk IPA

Storbritannien
Öl. Burk. 330.00ML
19.9:-

Härlig IPA med kännbar beska och balanserad fruktighet. Kanderad apelsin, blodgrape, torkad aprikos, humleblom, knäckebröd, rosmarin och barrskog. Njut som den är eller till smakrik husman av lamm eller nöt.