Annons:

Flaska – Mousserande

Mousserande vin på flaska

Nr.1

El Miracle

Spanien
Mousserande vin. Flaska. 750.00ML
87:-

Här har vi en cava i modern stil med fruktiga inslag av citrus, gula äpplen, och mineralitet. Perfekt som aperitif och till lättare maträtter. Pris och kvalitet gör vinet till ett fynd.

Passar med...

Soupe à l’Oignon (fransk löksoppa)

Fransk löksoppa, Soupe à l’Oignon

Nr.2

Clotilde Davenne Crémant de Bourgogne extra brut rosé

Frankrike NV
Mousserande vin. Flaska. 750.00ML
185:-

Clotilde Davenne Crémant de Bourgogne extra brut rosé har en flörtigt och charmigt anslag. I smaken finns röda bär, en hint av gröna äpplen och citrusfrukt. Det har en fin mousse med en snygg brödighet. Det är energidryck för vuxna! Köp, drick och njut!

Nr.3

André Delorme brut Crémant de Bourgogne

Frankrike NV
Mousserande vin. Flaska. 750.00ML
149:-

André Delorme brut Crémant de Bourgogne har en härlig fräschör, en fin brödig ton och smak av gula plommon och mogna äpplen samt citrusfrukter. Det har fina små bubblor, bra syra och en härlig längd. Detta är ett vin som såväl startar saliveringen som passar utmärkt till vardag och fest.

Passar med...

Kolja med smak av hav, tomat och pocherat ägg

En fiskrätt från distriktet Tejo i Portugal som jag försökt återskapa så likt originalet som möjligt fast med en egen touch.

Annons:

Nr.4

Canevel Valdobbiadene Prosecco Superiore Brut 2018

Italien 2018
Mousserande vin. Flaska. 750.00ML
149:-

En prosecco av toppklass med friska, krispiga och mineralstinna smaker av nashipäron, höstäpplen, riven ingefära och fin energi i den krämiga eftersmaken. Skål!

Nr.5

Balbinot Prosecco Brut 2017

Italien 2017
Mousserande vin. Flaska. 750.00ML
145:-

Seriösa bubblor med lockande smaker av kanderade päron, gula äpplen och gula stenfrukter. Eftersmaken bjuder på rökiga mineraler och kvick påfyllning i glaset.