Annons:

Rött vin på bag in box

Box – Rött

Nr 1

Chateau Ste Michelle Washington State Syrah 2019

USA 2019
Box
239:-

Chateau Ste Michelle Washington State Syrah hamnar i ett nytt segment - mindre format och högre kvalitet på innehållet. Här finns allt. Stilen är inbjudande med stor charm, siliga tanninerna och frukten går år björnbär, blåbär, viol och i eftersmaken finner vi pepparkorn och myntakvistar. Vilken grillkompis!

Nr 2

Novas Cabernet Sauvignon 2020

Chile 2020
Box
169:-

Friska droppar från Chile med cassis, skogsbär, mynta, kakao, kryddnejlika och snygga tanniner. Välgjort ekovin med fairtrade-stämpel och ett fint format om 1,5 liter.

Nr 3

Cigarra Reserva Shiraz Touriga Nacional 2020

Portugal 2020
Box
235:-

Rejält grillvin med mulliga smaker av plommon, ceder, sandelträ, söta kryddor och pang-på-frukt. Kommer sitta fint till hamburgare och grillade revbenspjäll.

Annons:

Nr 4

Gosa Monastrell 2020

Box
219:-

Bärigt och lättsamt från Spanien, på druvan monastrell som även förekommer i Frankrike under namnet Mourvèdre. Sötfruktiga smaker av skogsbär, plommon och lite ekfat.
Ett folkligt vin med spansk elegans.

Nr 5

Allegro Primitivo Sangiovese 2019

Italien 2019
Box
239:-

Mulligt och varmfruktigt från Italiens klack, Apulien. Här har Toskanas stora druva sangiovese blandats upp med Apuliens primitivo.
Fyllt med björnbär, plommon, skogsbär och örter. Fruktigheten och syran i vinet funkar fint till sommargrillens revbensspjäll och burgare.