Annons:

Buffémat Vegan Vegetariskt

Vegansk smörgåstårta – med rödbetsspackel

Ingredienser

Grönsaker till dekoration
salt
svartpeppar
  1. Skinklager: Hacka oumph och blanda samman med resterande ingredienser. Smaka av med salt och peppar Plasta in och ställ i kylen.
  2. Pastejlager: Blanda samman alla ingredienser med hjälp av en elvisp. Plasta in och ställ i kylen.
  3. Montering: Skär av kanterna på alla toastbröd.
    Lägg upp 2 brödskivor x 3 brödskivor på ett lämpad underlag. Bre över ½ av skinklagret.
    Täck med brödskivor. Bre över din pastejfyllning.
    Upprepa med bröd samt bre över resten av skinklagret.
  4. Spackel: Ha på de sista brödskivorna. Mixa samman alla ingredienser till spacklet med hjälp av en stavmixer.
    Spackla tårtan med hjälp av en slickepott alternativt en stekspade. Dekorera fritt.