Annons:

Buffémat Fisk Grönsaker/Vegetariskt

Tonfisksallad med ris och Rhode Islanddressing

Nästa gång du äter ris till middag, passa på att koka lite extra ris, då kan du äta Tonfisksallad med ris dagen därpå. Urgott!

Ingredienser

  • Tonfisksallad,Rhode Islanddressing
  • 5
    dl dl
    Kokt
  • 400
    gram gram
    kallt ris
  • 150
    gram gram
    Tonfisk på burk
  • 2
    st st
    Majs på burk
  • 1
    st st
    Röd paprika
  • 4
    st st
    hackad
  • 1
    st st
    Purjolök
  • 3
    nypa nypor
    fint strimlad
  • 1
    msk msk
    Ägg
  • 4
    nypa nypor
    kokta i klyftor
  • 3
    dl dl
    Citron
  • 1
    dl dl
    saften av
  • 6
    msk msk
    Örtsalt
  • 1
    msk msk
    Svartpeppar från kvarnen
  • 3
    st st
    Persilja
  • 3
    nypa nypor
    finhackad
  • 1
    dl dl
    Gräddfil
  • 2
    msk msk
    Majonäs
  • 1
    msk msk
    Chilisås
  • 1
    msk msk
    Äppelcidervinäger
  • 1
    tsk tsk
    Tabasco
  • 1
    nypa nypor
    Salt

Nästa gång du äter ris till middag, se då för all del till att koka lite extra. För då kan du känna dig lycklig när morgondagens middag är lätt som en platt att färdigställa. För när det gäller den här salladen är det ju bara att blanda allt i en rejäl bunke, pressa citron över, krydda med lite örtsalt och peppar och sedan är det klart. Det samma med såsen. Bara att blanda och smaka av med salt och svartpeppar från kvarnen. Det kan inte bli enklare eller godare faktiskt!