Annons:

Fisk

Sommarfångst med tomat, sockerärtor och färskpotatis

Ingredienser

  • Sommarfångst med tomat, sockerärtor och färskpotatis:
  • 5
    dl dl
    vatten
  • 400
    gram gram
    färskpotatis, i mindre bitar
  • 1
    st st
    fiskbuljongtärning
  • 1
    dl dl
    créme fraiche 34%
  • ½
    dl dl
    Heinz tomatketchup
  • 600
    gram gram
    fiskfilé, i mindre bitar
  • 1
    st st
    ask (250 g) cocktailtomater, halverade
  • 100
    gram gram
    sockerärtor, i mindre bitar
  • 2
    tsk tsk
    salt

Koka potatisen i vattnet tills den är mjuk. Lägg i buljong och créme fraiche, vispa så fraichen löser sig. Häll i ketchup och fisk och låt koka upp. Lägg i tomater och sockerärtor och värm en kort stund. Smaka av med salt. Servera.