Buffémat
Grönsaker/Vegetariskt
Midsommar
Småplock
Vegan
Vegetariskt
Rökiga Oumphsnittar – med smak av pepparrot, fänkål och äpple
Festliga snittar till mingelfesten.
Ingredienser
Salt och peppar
Växtbaserat smör till stekning
Till garnering
Färsk dill
Tångkaviar
Växtbaserat smör till stekning
Till garnering
Färsk dill
Tångkaviar
Gör såhär:
1. Tärna fänkål och äpple. Stek tillsammans med oumph i smör tills att de fått en fin och gyllene yta. Ringla över sirap och rör försiktigt om.
2. Ställ åt sidan för att svalna
3. Rör samman färskost och pepparrot. Smaka av med salt och peppar.
4. Lägg ut tunnbröd och bred över pepparrotscremen. Fördela stekblandningen över tunnbrödet och lägg på någon skiva sallad. Rulla sedan försiktigt ihop på långendan. Ställ svalt i ca 30-60 minuter.
5. Skär ut ca 1 cm tjocka snittar. Garnera med dill samt tångkaviar.

Petra Cavini happyfoodbypetra