Annons:

Bakat

Glutenfria muffins med citron och hallon

Ingredienser

  • Glutenfria muffins med citron och hallon, ca 12 normalstora
  • 125
    gram gram
    smör
  • 2
    dl dl
    socker
  • 2
    st st
    ägg
  • 4
    dl dl
    Lailas mjölmix eller Finax mjölmix
  • 2
    tsk tsk
    bakpulver
  • 1
    tsk tsk
    vaniljsocker
  • ½
    st st
    citron, skalet
  • 1 ½
    dl dl
    mjölk eller yoghurt
frysta hallon

Sätt ugnen på 200 grader. Vispa smör och socker poröst. Tillsätt äggen, ett i taget och rör mellan varje. Blanda de torra ingredienserna och citronskal, vänd ner i smeten växelvis med mjölken/yoghurt. Klicka ut smeten i formar och tryck ner ett par till tre hallon i varje form, grädda mitt i ugnen ca 15-18 min beroende på storlek.