Annons:

Brunch

Frittata med spenat, tomat och getost

Ingredienser

  • Frittata med spenat, tomat och getost:
  • 1
    st st
    litet paket fryst hackad spenat (450 g), tinad och urkramad
  • 1
    st st
    gul lök, hackad
  • 2
    st st
    tomater, urkärnade och i mindre bitar
  • 8
    st st
    ägg
  • 200
    gram gram
    chévre
  • ½
    dl dl
    solrosfrön

Bryn löken i lite olja i en stekpanna med beläggning. Lägg i den urkramade spenaten och tomaterna, värm en kort stund. Vispa ihop äggen och smaksätt med salt och peppar. Häll i stekpannan och rör runt så fyllningen fördelar sig. Sänk värmen, smula över getosten och lägg på ett lock. Rosta under tiden solrosfröna i en torr stekpanna och salta. När frittatan ”stannat” är det dags att servera. Strö över solrosfröna och njut!