Annons:

Skaldjur

Ceviche med mango, gurka och koriander

Mycket lättlagat och perfekt som förrätt eller lättare huvudrätt tillsammans med kanske avokado och nachos.

Ingredienser

  • Ceviche med mango och koriander
  • 4
    st st
    lime, saften
  • ½
    dl dl
    olivolja
  • 1
    st st
    röd chili, urkärnad och finhackad
  • 150
    gram gram
    gambas (MSC) förkokta, skalade
  • 1
    st st
    rödlök, finhackad
  • ½
    tsk tsk
    salt
  • 400
    gram gram
    gösfilé eller annan fisk, små bitar
  • 100
    gram gram
    gurka, tärningar
  • 1
    st st
    mango, skalad och tärnad
  • 1
    dl dl
    färsk koriander, finhackad
svartpeppar, krossad

Marinera gösen i limesaft, olivolja, chili, gambas, rödlök, salt och peppar. Beroende på hur väl tillagad fisk du vill ha marineras den från 5 min upp till en timme. Häll av fisken (om du vill) och blanda med gurka, mango och koriander. Smaka upp med salt, syra och peppar efter smak.

Instagram: @parrastenberg
Facebook: Pär Stenberg
Email: chefstenberg@gmail.com
Företag: Chef Stenberg Mat & Dryck
Tel: 070-291 94 48