Annons:

Grönsaker/Vegetariskt Pasta

Carbonara med kantareller, ärtor och parmesan

Ingredienser

  • Carbonara med kantareller, ärtor och parmesan:
  • 400
    gram gram
    spaghetti
  • 1
    st st
    gul lök, hackad
  • 400
    gram gram
    kantareller, karljohansvamp eller skogschampinjoner, i mindre bitar
  • 2
    msk msk
    smör
  • 100
    gram gram
    frysta ärtor
  • 1
    tsk tsk
    salt
  • 2
    krm krm
    svartpeppar
  • ½
    dl dl
    strimlad persilja
  • 4
    st st
    äggulor
flagad parmesanost

Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Stek lök och svamp i smöret i en stekpanna ca 5 minuter. Blanda i ärtorna och smaksätt med salt och peppar. Låt pastan rinna av och blanda med svampfräs. Strö över persilja och servera med rå äggula och flagor av parmesanost.