Annons:

Tillbehör

Café de Parissmör

Ingredienser

  • Café de Parissmör:
  • 250
    gram gram
    smör, rumsvarmt
  • 1
    msk msk
    hackad gul lök
  • 2
    msk msk
    hackad persilja
  • 1
    msk msk
    hackad gräslök
  • 1
    msk msk
    hackad dill
  • 1
    tsk tsk
    kapris, finhackad
  • ½
    tsk tsk
    grönpeppar, finhackad
  • 1
    tsk tsk
    timjan
  • 1
    krm krm
    salvia
  • 1
    krm krm
    dragon
  • 1
    krm krm
    rosmarin
  • ½
    st st
    vitlöksklyfta, pressad
  • ½
    tsk tsk
    konjak
  • ½
    tsk tsk
    worcestersshiresås
  • ½
    tsk tsk
    paprikapulver
  • 1
    tsk tsk
    citronsaft
  • 1
    krm krm
    curry
  • ½
    krm krm
    svartpeppar
  • ½
    krm krm
    vitpeppar
  • 1
    nypa nypor
    cayennepeppar
  • ½
    tsk tsk
    salt
  • 1
    st st
    äggula
  • 1 ½
    msk msk
    tomatpuré
  • 1
    msk msk
    dijonsenap

Ta fram smöret och låt det bli rumsvarmt. Blanda samman alla ingredienser till smöret med elvisp så att det blir fluffigt och ljusnar, ca 10 min. Lägg över i en skål och låt det stå framme tills det ska serveras. Är det lång tid till serveringen bör smöret förvaras svalt, men då försvinner en del av fluffigheten. Lägg en klick av aromsmöret på en nygrillad köttbit och servera.