Annons:

Grönsaker/Vegetariskt

Bönbiffar på kidneybönor

Ingredienser

  • Bönbiffar:
  • 2
    burk burkar
    kidneybönor (à 400 g)
  • 2
    st st
    ägg
  • 2
    tsk tsk
    mald spiskummin
  • 1
    tsk tsk
    salt
  • 1
    krm krm
    svartpeppar
  • ½
    kruka krukor
    koriander eller persilja, hackad
  • ½
    st st
    rödlök, finhackad
  • ½
    dl dl
    Maizena majsstärkelse
olja

Spola av bönorna med kallt vatten och låt dem rinna av. Mixa dem tillsammans med ägg, spiskummin, salt och peppar. Rör ner koriander/persilja, lök och Maizena i bönsmeten. Klicka ut smeten till biffar i en stekpanna med olja och stek ca 3 minuter på varje sida.