Last Picknick cocktail med gin

Våra vänner Jacob och Robin på baren Pig n Hen i Norrköping bjuder på en härlig cocktail med gin. Perfekt att ta med på sommarens sista picknick eller varför inte en kväll hemma i trädgården.

Annons:

Sommaren börjar sakta gå mot sitt slut. Jordgubbsstånden har stängt och rabarbern i trädgårdarna har slutat växa. Höstjackan är framme och de första löven börjar falla. Den nya baren har testats och nya favoritsmaker har hittats. Många har hittat nya fantastiska platser runt om i världen som har besökts under semestern, det har skålats och man har skapat nya minnen. När solen kommer fram stannar man upp för att suga åt sig de sista värmestrålarna innan de försvinner bakom höstmolnen.

För att fira och tacka denna underbara sommar väljer vi att åka ut på en sista sommarpicknick. Samtidigt vill vi höja allas ögon för en picknick-cocktail som vi skapat för detta tillfälle.

Last Picknick cocktail med gin Pig n Hen

Last Picknick

20 ml Gunroom 12 gin

20 ml Gul Chartreuse

10 ml Campari

30 ml citron

10 cl jordgubbssirup*

*Jordgubbssirup

Kokar upp 2 delar socker, 1 del jordgubbar (frysta går bra) och 1 del vatten. Låt stå i 60 min och dra. Sila av och låt svala.

Gör så här:

Blanda samtliga ingredienser i en syltburk med lock eller liknande förvaringskärl. På plats, fyll burken med is, skaka om och servera.

Kontakt

Instagram: @jackexo @rnockmar @pignhen

facebook.com/pignhen

facebook.com/jakobbravo

facebook.com/robinnockmar

Site: pignhen.se

 

Läs mer

Fler artiklar