I BAREN med Tom Surma – Kärleken till Familjen

Tom Surma I BAREN nordefors.com

Har i oktober varit på Restaurang Familjen i fem år. Fem år har gått, och gått väldigt snabbt. Fem år av glädje. Fem år av skratt, värme, utveckling, hårt jobb och ibland långa dagar, men jäklar vad roligt det är. Har under dessa fem åren fått erbjudande att jobba på diverse olika ställen, både i Sverige och utomlands, men det har liksom aldrig funnits på kartan. Kärleken till Familjen har alltid varit större.

Tom Surma med delar av Familjen

Jag älskar min arbetsplats och trivs alltid på jobbet! Visst, klart man kan vara lite trött ibland, lite nedstämd, men så fort man sätter foten innanför den röda dörren så blir jag pigg och på bra humör. Och det är nog rätt ovanligt. Såklart har det varit hårt jobb, det ska det vara, men att kunna ha kul under tiden man utvecklas är ju helt fantastiskt !

Värmen mina kollegor (som faktiskt är några av mina närmaste vänner även på fritiden) utstrålar är helt underbar. Att få jobba med folk som man utvecklas av, lär sig av, VILL jobba med, saknar när man inte träffat dom på länge är för mig något väldigt speciellt. Och med det gänget vi är och med den stämningen vi har så kommer det här med att ge bra, varm och äkta service ganska automatiskt.

Att komma till Familjen ska lite kännas som att komma hem till någons vardagsrum. Det ska kännas avslappnat, varmt och välkomnande, och du ska kunna känna dig trygg i att få en sjukt härlig kväll. Och det tror jag dom flesta känner att dom får. Och med chefer och vänner som Björn och Sofie Persson som verkligen litar och tror på oss, så kommer det fortsätta att vara så!!

Tom Surma älskar sin Familj!

Jag älskar att ge bra service, och kommer alltid att göra det. Det här är det jag kan och älskar att göra. Så till hela gänget på Familjen : Lanchan, Soffan, Robin, Micke, Johan, Frida, Kajsa, Sarah D, Sarah B, Patricia, Henke, Akin, Patrick, Danne, Andreas, Louise, Rebecka, Jason, Niklas och Björn & Sofie , FAN VA GRYMMA NI ÄR !

Vi gör en jäkligt bra grej ihop och jag lyfter på kepsen för att ni är dom ni är. Kärlek till Familjen!

Tom Surma Barchef Restaurang Familjen Göteborg nordefors.com

Tom Surma Barchef Restaurang Familjen Göteborg

KONTAKT

Twitter: @Tomtomkatt och @Familjen_Rest

Instagram: @TomSurma

Mail: info@restaurangfamiljen.se

Fler artiklar