Svenska flaggan
BestChampagne Logo
|
Dryckeslistan Logo
Färskoströra med pesto och persilja - DinVinguide
Skriven av Karoline Nordefors

Färskoströra med pesto och persilja

Min granne Marie bjöd mig på den här fantastiska pestoröran, nu presenterar jag den för er. Så enkel och så god. Passar till det mesta och lyfter vilken middag som helst. Gör den lite lösare och ha som dipp till grönsaker. Denna dag serverade jag grillad baconlindad kyckling, färsk majs och smörslungade vaxbönor med persilja till röran.

Färskoströra med pesto och persilja 4 port

200 g färskost t ex philadelphia

2 msk pesto, hemgjord eller köpt

1 msk vatten

1 dl persilja, grovt hackad

salt

peppar

Mixa alla ingredienser till en slät massa. Smaka av med salt och peppar. Förvara i kylskåp.

Karoline Nordefors

Karoline Nordefors

Prisvinnande kock, föreläsare och skribent med inriktning på barvärlden och matbranschen för dinvinguide.se. <br /> <br /> Instagram: @nordefors och @seniormat

Läs mer om Karoline