Cocktail Margarita med ananassyrup

Daniel Seehuusen är tillbaka och har med mängder av räddad ananas skapat en underbart solig drink mitt i mörka november. Fyra ingredienser innehåller denna enkla variant på en klassisk Margarita, gör den du med!

Annons:

När vi på Avalon fick meddelande från en frukt- och grönsaksleverantör som berättade att deras kylaggregat hade gått sönder så funderade vi på hur vi kunde hjälpa till. Vi åkte och handlade så mycket ananas vi kunde. Under helgen så bjöd vi på ananas när man köpte drinken Hawaii – en margarita med både ananassyrup och ananasgarnityr.

Hawaii – Margarita med ananassyrup

20 ml Arette tequila

20 ml Cointreau

30 ml limejuice

30 ml ananassyrup*

Skaka och servera på is.

*Ananassyrup

Kör ananasen i råsaftcentrifug. Värm sedan juicen försiktigt med lika mycket socker som juice. Tillsätt citronsyra efter smak.

Daniel Seehuusen, barchef, Avalon Hotel, Göteborg

avalonhotel.se

Mail: bar@avalonhotel.se
Instagram: @Superduperninjan @dannes_drinkar

Läs mer

Fler artiklar