Svenska flaggan
BestChampagne Logo
|
Dryckeslistan Logo
Skriven av Karoline Nordefors

>Bruschetta med tapenade, auberginecréme och tomatsofrito

>

En alldeles underbar förrätt med tre olika små bruschetta. Knapriga små bröd med smakrika pålägg.
Bruschetta 4 port
1 baguette
olivolja
salt
peppar
ev. vitlök
4 skivor bresola
Gör de olika rörorna. Sätt ugnen på 200 grader. Skär baguetten i tunna skivor och pensla rikligt med olivolja. Salta och peppra. Rosta bröden i ugnen tills de är gyllenbruna och knapriga, men passa noga. Skala vitlöksklyftan och gnid den mot brödskivorna. Lägg upp rörorna på bröden och lägg på en skiva bresola på bruschettan med auberginecrémen. Servera direkt.
Karoline Nordefors

Karoline Nordefors

Prisvinnande kock, föreläsare och skribent med inriktning på barvärlden och matbranschen för dinvinguide.se. <br /> <br /> Instagram: @nordefors och @seniormat

Läs mer om Karoline