Annons:

Följ DinVinguide.se adventskalender på Instagram

Från den 1-24 december kör vi DinVinguide.se adventskalender på Instagram. Där presenterar vi 24 av det gånga årets bästa artiklar och dryckestips. Häng med!

Annons:

Följer du DinVinguide.se på Instagram? Om inte kan det vara en bra idé att börja nu. Vi kommer under advent lyfta fram 24 favorit-artiklar från år 2017 i vad vi kallar DinVinguide.se adventskalender på Instagram.

tomte

Vi är många som skriver i DinVinguide.se och det blir i snitt mer än en artikel om dagen. Till detta kommer att vi uppdaterar våra olika guider, bland annat vår vinatlas och druvguide med nya artiklar.

DinVinguide.se

Det betyder 400-500 publiceringar/år. Utifrån detta är det lätt att missa ett guldkorn eller två om du inte tittar in dagligen. Några av dessa kommer kanske upp i vår adventskalender.

Har du läst en artikel som du tycker att vi borde lyfta där skicka gärna ett mail med förslag eller kontakta oss via vår facebook-sida.

DinVinguide.se & sociala medier

Du kan också följa DinVinguide.se via facebook och twitter. Vår facebook-sida är en utmärkt plats att ställa frågor, komma med kommentarer, önskemål eller funderingar. Här försöker vi att svara så snabbt som möjligt.
Det går också utmärkt att kommentera och fråga oss på Instagram eller tipsa om artiklar som vi borde vara med i vår adventskalender. Följer du oss redan på Instagram är du välkommen till vår adventskalender 2017 och du inte följer oss, än, är du varmt välkommen att hoppa på tåget.
https://www.instagram.com/dinvinguide.se/
Magnus Reuterdahl

Annons:

Här finns mer att läsa om