Annons:

DinVinguide utser vinnaren bästa dryckesblogg 2017

Magnus Reuterdahl & Fredrik Schelin sitter med i Matbloggsprisets jury och är ansvariga för kategorin årets dryckesblogg. I år sponsrar också DinVinguide.se priset i denna kategori. Vi är stolta att kunna presentera vinnaren av det priset för 2017:

Annons:

Stort grattis till Sveriges bästa dryckesblogg 2017: Vinifierat (Lars Torstenson), Matbloggspriset

sabrering champagne mousserande vin

Varje år går vi igenom ett drygt 100-tal dryckesbloggar. Vi gör en scanning för att se vilka som fortfarande håller igång, om det finns några nya bloggare och om vi kan se några trender. Främst försöker vi att hitta några som vi verkligen gillar och som sticker ut. Vi tittar givetvis på texterna, men också på bloggens  design, foton, hur ofta de publicerar inlägg, vilka ämnen som tas upp med mera. Dessa mynnar till sist ut i ett antal nominerade, vanligen tre stycken. I år nominerades tre bloggar:

Vinifierat, Portersteken och The sound of soil.

Detta är tre bloggar med olika inriktningar som är läsvärda och intressanta. Vinifierat drivs av Lars Torstensson, svensk vinmakare med vinvärlden som sitt arbetsområde och kopplad till importören Terrific wines. Portersteken drivs av Johan Lenner och är en blogg om öl som har varit i gång länge. Denna är fylld med maltnyttig information. The Sound of soil är blogg som främst skriver om naturviner och ekologiska viner. Här finns trevliga resereportage och inlägg om vinproducenter. Bloggen drivs av Lena Särnholm.

Vinnare i år är Vinifierat och Lars Torstenson. Bloggen har blivit nominerad tre gånger i följd så här kan vi verkligen säga tredje gången gillt. Juryns motivering är:

Vinifierat motivering

Återigen, stort grattis till Vinfierat och Lars Torstenson.

DinVinguide.se vill också gratulera de andra vinnarna i Matbloggspriset 2017

Stora Matbloggspriset

By Diadonna 

Hederpriset

Maria Bååth

Bästa foto

Call me Cupcake

Bästa rörliga:

Gillis Lagar mat

Folkets val

Happy Food by Petra

Ikväll kommer vi fira vinnarna med bra bubbel, bland annat Freixenet Prosecco DOC (Nr 77774, 99:-).

Matbloggspriset DinVInguide

 

Magnus Reuterdahl

Annons:

Här finns mer att läsa om